Vi har skrivit om flugans framfart inom herrmodet, hur den åter är på intågande och tänkte här även ta upp några av de övriga accessoarer som passar männen och som blir ett extra plus tillsammans med flugan.

Flugan finns i alla färger och mönster du kan tänka dig och en variant är att klä sig stiligt med fluga och väst och att kombinera detta med en snygg näsduk i bröstfickan, givetvis i matchande tyg med flugan. Flugan fungerar även bra till skjortan med ett par hängslen istället för väst om man föredrar detta

Att sedan kombinera detta med manschettknappar i ärmsluten på skjortan och ett snyggt armbandsur fungerar i alla lägen och drar blickarna till sig. Flugorna finns i många modeller och storlekar, både oknutna och färdigknutna så det är bara att välja och vraka.

Något som alltid håller i alla lägen är slipsen, den går aldrig ur tiden även om formen och mönstren på den förändras. En snygg slips passar lika bra till kavaj som till jeans och skjorta och även denna kan med fördel kombineras med en näsduk i bröstfickan.

Till din utomhus outfit kan vi klart rekommendera att du tittar över vilka modeller av handskar och vilken scarf som passar bäst för dagen till ytterrocken. Ett prydligt helhetsintryck gör mannen och det behövs inte mycket för att höja det intrycket med några enkla knep.