4491081-pretty-blond-girl-listening-to-music-on-her-smartphone

Vi lever i en riktig ”nörd-era”, där det inte finns något trendigare än grotta ner sig i ett specifikt ämne, vare sig det gäller seriefigurer, ambient techno-musik, böcker eller datorspel. Nördtrenden har också avspeglat sig i de senaste årens mode med stora glasögon, toppluvor, knytblusar och ryggsäcken som de tydligaste attributen. När det kommer till film och TV-serier är det inte längre bara Batman och Superman som är vår tids hjältar, utan vi ser allt oftare att nörden spelar en viktig roll oavsett om det gäller att rädda världen eller fånga hjältinnans hjärta.

Nu har turen kommit till teknologi, som blivit en självklar del av modet. Idag är det snarare regel än undantag att ha den senaste smartphonen i fickan, för att inte tala om de otaliga appar vi ska ha installerade. Apparna är ytterligare ett exempel på den trendiga teknologin och hjälper oss många gånger att ytterligare nörda ner oss i vårt intresse genom att mäta puls och kalorier i träningen eller lägga 67 olika filter på ditt foto. På till exempel Ideal Of Sweden hittar du massor av snygga och trendiga mobilskal, som dels hjälper dig att skydda luren, men också bidrar till att stärka din identitet. På samma sätt som att vi väljer de kläder som stämmer överens med vår identitet väljer många också att skaffa ett mobilskal till sin smartphone som tydligt visar vem de är.

Idag är det digitala på kraftig framgång med sociala medier i spetsen för mångas intresse. Att ha koll på de senaste digitala trenderna är också en modefaktor som visar att du hänger med. Det gör att intresset för teknikprylar, som telefoner, datorer, aktivitetsarmband och surfplattor, ökar markant. Se bara till att ta hand om dina prylar, eftersom de oftast är ganska dyra och ju bättre du tar hand om dem, desto längre tid kan du ha glädje av dem.