1601992-spring-young-woman-under-blossom-tree-enjoy-sun

Äntligen är våren kommen, även om det på sina håll fortfarande är aningen kallt. Att våren kommer innebär ju dock inte bara sol och värme utan även att det blivit dags att se över garderoben och kanske införskaffa ett och annat nytt plagg. Här kommer därför några tips på vad som kan vara bra att klä sig i till våren.

Satsa på färger

Nu när våren är här kan det vara kul att satsa på kläder som är färgglada och gärna då i ljusa färger som ljusblått, vitt, rosa eller beige. Vill man ta ut svängarna lite extra kan man förstås satsa på gult eller varför inte orange kläder.

Preppymodet

En stil som kan vara värd att kolla upp om man vill hänga med i trenderna kan vara det så kallade preppymodet som är inspirerat av hur folk klär sig på internatskolor och på de amerikanska så kallade ”Ivy League”-universiteten. Stilen har inte bara den fördelen att den är snygg utan den är också bekväm.

Ny jacka

En ny jacka kan också vara väl värt att satsa på i vår när vinterjackan börjar bli alltför varm och tjock. Ett bra tips kan vara att satsa på en jacka som man även kan ha i sommar och en bit in på hösten.